Showbizz

MILOŠ BOJANIĆ “Penzija mi je 120 evra, nemam šta da jedem!” POZNATA PEVAČICA mu poslala pola jagnjeta da preživi!

Zamislite samo iznenađenje kada bi vam neko poslao na kućnu adresu jedan paket čiji sadržaj čine pola osušenog jagnjeta, tri litre kuhanog paradajza, tri-četiri tegle meda, kiselih paprika, ajvara…

E to se desilu pjevaču Milošu Bojaniću kada je otvorio vrata i ostao bez teksta od iznenađenja koje mu je priredila kolegica Nada Topčagić.

Nada Topćagić je, svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem ,pobjegla iz grada kako bi se sačuvala od kontakata i izbjegla eventualnu zarazu pa je otišla na planinu Taru, gdje posjeduju vikendicu. Tamo ima manje kontakata, samo rijetke komšije koje tamo žive i bave se uzgojom stoke.

Miloš Bojanić je opet sa svojom suprugom Brankom, izolovan u u svojoj porodičnoj kući .

Kako nema baš puno aktivnosti u ovo doba virusa i smanjena su kretanja to se malo češće telefonira i kontaktira sa prijateljima.
Kada je razgovarao sa Nadom pričajući kako provode dane ona je ispričala o svojim komšijama na Tari. Rekla je da su veoma vrijedni i ljubazni ljudi, prave komšije i da oni međusobno dijele od onoga što imaju. Dodala je je kako u njenoj kući nema šta nema od domaćih proizvoda.

Miloš je rekao nešto kao blago tebi, i da on ja nema šta da jede jer sve treba kupiti a njegova penzija je mala. Naravno da je Nada odmah rekla da to nije moguće, pa Miloš živi u vili, pjeva dsetljećima pa sigurno ima ušteđevine a on je i dalje kukao kako lose živi.

“Istina je da sam se čuo Nadom i ona se pohvalila kako sa komšijama na Tari dijeli hranu. Govorila mi je Nada preko telefona da Ima tri jagnjeta u frižideru, da je osušila dosta mesa, da ima i zimnice. Na to sam joj ja rekao da sam velikim mukama i da nemam šta da jedem. Jer mi je mala penzija, da iznosi svega 120 evra.”-ispričao je Miloš Bojanić

Nakon što je otvorio paket i video šta je u njemu odmah je nazvao Nadu i rekao joj dan se šalio, da njegova supruga Branka izvrsno kufa i da nije bilo potrebe za tim. Ali ona se nasmijala i vragolasto dodala: „Jedi sad kad nemaš ništa“.

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.