Showbizz

Miloš Bojanić očajan, nema šta da jede, penzija mu 120 eura: Ova pjevačica mu poslala poIa jagnjeta brzom poštom za prvu pomoć (Foto)

Nekoć davno vrlo popularna pjevačica Nada Topčagić izolirala se tokom korona epidemije i vrijeme provodi sa svojim mužem Zlatkom Đorđevićem u svojoj kući na Tari, dok je pjevač Miloš Bojanić u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom.

Ovih je dana Bojanić zvao Nadu da vidi kako joj je ovih dana, a usput joj se požalio da je u teškoj situaciji, da mu je penzija sramotno mala i da nema što jesti.

Nada mu isprva nije povjerovala, rekla mu je da to stvarno nije i ne može biti istina i da ima veliku kuću i puno novca sa strane, ali kad je Miloš krenuo kukati, pjevačica je odlučila poslati mu paket pun hrane ekspresnom poštom, a sve to potvrdio je i sam Miloš Bojanić, koji je medijskoj ekipi kazao ovo:

“Živa istina, tačno se ovako dogodilo. Čuo sam se sa Nadom i ona se hvalila dijeljenjem hrane komšijama na Tari. “Imam tri janjeta u frižideru. Sušili smo sve meso, pripremili zimsku hranu”, kazao je i dodao da joj je tada objasnio da je u velikim problemima i da nema šta jesti jer ima vrlo malu penziju od svega 120 eura.

Otkrio je da se prijatno iznenadio kad je na vratima vidio kurira s velikim paketom, a kad je otvorio paket, našao je pola kilograma sušene janjetine, tri litre kuhanog paradajz sosa, tri ili četiri staklenke meda, ajvara, kisele paprike.

Miloš je tom prilikom također kazao da mu je Nada poslala sve to, te da je čim je primio ovaj bogati paket nazvao je i rekao joj da se samo šali i da mu je supruga Branka odlična kuharica, na što mu je ona kazala: “Evo, jedi sada, kad kažeš da nemaš ništa ”.