Milorad Dodik je konačno uspio u svojoj namjeri, poklopilo se sve kod njega i postao član predsjedništva BiH, tako da sada može izjaviti što želi, jer zna da neće biti kažnjen. Ovih dana imao je vrlo važne sastanke, bio je u Srbiji gdje se susreo s svojim jaranom Aleksandrom Vučićem, gdje su razgovarali o suradnji ove dvije zemlje.

U razgovoru za popularni srpski portal Alo.rs Dodik je tom prigodom kazao; “Opća je ocjena da se radi o velikoj nepravdi u Haškom tribunalu i da nije učinio ništa za što je formiran i napravljen u svakom slučaju, to jest, uspostaviti elemente za sigurno i važno pomirenje između zaraćenih strana. Ono što su učinili je svakako nedostatak odbacivanja i nepoštovanje s jedne strane.

Pristup je bio samo suđenje jednoj strani, odnosno Srbima. S druge strane, vi imate situaciju da ratni zločinac Naser Orić, koji je dokumentiran da je likvidirao i masakrirao, govori o Radovanu Karadžiću. Radovan je bio predsjednik i kao takav bio vrlo odgovoran, ali nije fizički uznemiravao i nikoga lišavao života. A sada taj tvrdoglavi krvnik govori protiv Karadžića i drugih.”

Rezultat slika za MILORAD DODIKNa kraju, novinar portala Alo.rs postavio je konkretno pitanje:

“Gospodin Dodik je rekao da će jednog dana Republika Srbija i Srbi biti jedno, kao jedna cijela zajednica. Da li biste, za naš portal, stavili svoj potpis na ovu kartu Srbije i Srpske i datum kada bi ovo stanje izgledalo ovako, jeste li za to?”

“Što je ovo, molim vas? Ah, da, zastava Srbije. Želim to, nije li to problem, kada su oni Zajednica?” Dodik je iz džepa izvadio olovku, dugo se prisjećao i napisao 15.02.20 …

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..