Home Showbizz Miljanina cijela porodica je pod policijskom pratnjom morala da napusti grad: Ovo...

Miljanina cijela porodica je pod policijskom pratnjom morala da napusti grad: Ovo je bio kraj njihove priče, njeni ispadi su ih uništili

348
0

Jedan od najpoznatijih rijaliti igrača koji privlači najveću pozornost kod javnosti je svakako Miljana Kulić, koja je ovih dana posebno aktivna u regiji, budući da je izbačena iz rialitija zbog fizičkog napada na drugog sudionika.

Sada su se ponovo počele pisati priče o Miljaninim drugim susretima s policijom, pa su razmišljale o tome kada je Miljana progonila Zvezdu Grandu, Mišela Gvozdenovića, u kojoj je, kaže, bila patološki zaljubljena i često ga je plašila. pisala mu kako je opsjednuta njime i njegovim životom.

Naime, pjevač je u jednom trenutku otkrio da je morao čak tužiti i Miljanu, kako bi se “zaštitio” od nje, jer ga je stalno mučila u porodičnoj kući u Čačku. Miljana je tada bila prisiljena napustiti Čačak zajedno sa svojom familijom i prekinula je bilo kakav kontakt sa njim, a Mišel je rekao da se sve to može provjeriti u policijskoj upravi JKP Čačak.

Međutim, Miljana je također pokušavala uvjeriti javnost da se ova priča promijenila na drugačiji način, te se u njenoj verziji, naravno, predstavila kao jedina žrtva, te je tvrdila da ju je Mišel sa svojim prijateljima oteo i ostavio je usred šume, ali kako nema dokaza za ovo da bi mogla svaliti krivicu na njega, ovaj slučaj nikada nije bio prijavljen policiji, što je jedina logična odluka koju bi Miljana nakon toga, naravno, učinila, pod uvjetom da se to zapravo i dogodilo, tvrdi Mišel. Što mislite o cijeloj ovoj situaciji, kome vjerujete?

Izvor: Magazin Dan
Preporučujemo
Loading..