Novo

Miljani USPOREN GOVOR! Kulićeva u STRAHU za sina, otkrivena dugo čuvana tajna: Leči se od 12. GODINE!

Naša današnja tema odnosi se na Miljanu Kulić koja je poslednjih mjesec dana jedna od glavnih tema u domaćim medijima, i to sve nakon što se njeno zdravstveno stanje zakomplikovalo nakon operacije želuca koju je ona imala u Turskoj. Miljana je prvo bila u Kliničkom centru u Nišu gdje je hitno operisana, i tom prilikom njoj je izvađena slezina, a nakon toga ona je prebačena u klinički centar u Beogradu, gdje još uvijek boravi.

U ovom periodu imali smo priliku dosta toga da čujemo o njoj, jer u medijima se pisalo dosta toga, a kako stvari sada stoje izgleda da je njeno psihičko stanje veoma loše, a prema saznanjima koja mediji imaju ona je tražila pregled kod psihijatra jer joj je veoma loše. Izvor za medije je otkrio: “Miljana je tražila pregled kod psihijatra zbog promena psihičkog stanja. Žali se da je pospana preko dana i povremeno napeta, a kako kaže to je ”jer je predugo u bolnici”. U velikom je strahu kako se njene sestre Tijana i Ana ophode i brinu prema njenom sinu Željku, sa kojim su u Nišu. Kako je rekla doktoru, nepoverljiva je prema njima dvema, jer su ceo život neozbiljne. Požalila se doktoru da joj je potrebno više sna preko dana, ali imala je i izričitu želju da se više čuje sa majkom Marijom koja je uvek smiri”, a onda je dodao:

“Inače, njenom ranijom lekarskom dokumentacijom je utvrđeno da se od 12. godine leči na psihijatrijskim klinikama. Pregled koji je imala kod psihijatra je pokazao da ima blagi tremor i usporen govor, ali da će ukoliko bude bila strpljiva i slušala doktore ubrzo izaći iz bolnice i nastaviti sa svojim normalnim životom”, zaključio je izvor.