Novo

MILJANA KULIĆ ŽIVELA U TROŠNOJ KUĆI ZARASLOJ U KOROV Zaradila novac u rijalitiju, sagradila vilu, a evo kako je izgledao njen dom (FOTO)

U nastavku dnašnjeg čanka dotaći ćemo se jedne od najpoznatijih ličnosti iz rijalitija koja je se pojavila a našoj javnoj sceni , a reč je o Miljani Kulić.Naime , ona je poslednjih mesec dana jako česta tema brojnih medija , , a sve jer je se njeno dravstveno stanje naglo pogoršalo nakon opercije smanjenja želuca , usled preteranog viška kilograma. Naime , operacija je se odvila u Turskoj , a po dolasku u Srbiju desile su se komplikacije , pa je dobila očetni oblik sepse , kao i što joj je odstrajena slezena.

Naime , od kada boravi u bolnici ona poprilično muči osoblje ,a pre par danaje čak zahtevala da na svoju volju napusti bolnicu , pa je čak pretila da će da skoči sa poslednjeg sprata , a inače ona je u poslednoj sezni rijlitija imala zaradu od 250hiljada evra , od Pink tv ,a kako saznajemo sada joj je Mitrović ponudio još više.

Dakle , to je najveći razlog zbog kkojeg je odlučila da napusti bolnicu , a njene komšije iz Niša su istakle da je sramota da ima toliko novca , a da niej sredila porodičnuu kuću : “Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan”, izjavila je jednom prilikom Marija..