Prva rijaliti trudnica u historiji, Miljana Kulić, od svog premijernog pojavljivanja u ovim televizijskim formatima još prije nekoliko godina (ukupan broj dana izvan rijalitija može se prebrojati na prste jedne ruke) izazvala je brojne skandale i kontraverze.

Proganjala je brojne druge poznate osobe i pjevače, obojila njihove kuće u ružičasto, za šta je dobila i prikladan nadimak “Stalker” (ona koji uhodi).

Postala je još slavnija kada je bila trudna u jednom rialitu sa bivšim mužem Goce Tržan, i ove sezone se i udala u rijalitiju. A ako se pitate kako je izgledao njezin početak, sada vam donosimo odgovor na to veoma bitno pitanje.

Nedavno je objavljena snimka sa početka njezine karijere. Naime, razgovarala je jednom prilikom s Mikijem Đuričićem u dvorištu rijalitija i on ju je pitao po čemu je poznata, da bi ona bez ikakvog naprezanja moždanih ćelija (što u njenom slučaju nije previše teško) odmah odgovorila: “Po pušenju k*rca, eto.”

Kulićeva je bila posve iskrena. Ali, naravno, to nije kraj njezinih mnogobrojnih provala i bisera. Kada je Miksi pokušala jednom davno snimiti reklamu za deterdžent za suđe, svako je oplakao, a i vi ćete, kada to vidite sigurni smo u to.

U ovom urnebesnom videu, koji ćete imati priliku vidjeti u nastavku današnjeg članka, glumac Dušan Kaličanin (koji se svojevremeno također takmičio u rijalitiju) je ovdje obučavao našu dragu Miksi kako da snimi reklamu. Sada samo možemo reći – uživajte.

Inače, Miljana Kulić je već priznala da ima opsesivno-kompulzivni poremećaj i voli se “družiti” sa slavnim osobama (CWS na engleskom jeziku Celebrity Worship Syndrome), ali svi odbijaju dijeliti vrijeme s njom.

Ona je više puta bila u policijskim postajama zbog prijava kršenja privatnosti, a sud joj je čak nakon 18. puta odredio liječenje u psihijatriji.

Preporučujemo
Loading..