Home Showbizz Miljana Kulić se uključila uživo i otkrila kad ulazi ponovo u Zadrugu:...

Miljana Kulić se uključila uživo i otkrila kad ulazi ponovo u Zadrugu: Stavlja silikone u grudi, nije im bilo dobro kad je rekla šta će uraditi

215
0

Diskvalifikovana i najpoznatija rijaliti igračica Miljana Kulić uključila se prije par noći uživo na Instagramu i otkrila tom prilikom svojim pratiocima da će ona, ako je iko sumnjao, ući na jesen u treću sezonu rijalitija.

Objasnila je da će se pojaviti u pravom svjetlu u trećoj sezoni (možda kao Luna Đogani rekla je da se nije predstavila u pravom svjetlu i da će svima pokazati pravu sebe u nadolazećoj sezoni, a počela se ponašati još gore) Naime, Kulić planira ukloniti višak kilograma, ugraditi silikone u prsa, a svome sinu Željku dati maksimalnu predanost.

“Plaćali smo novac za ljetni odmor, on ima sve što mu treba. Naravno, on također sa mnom ulazi u treću sezonu Zadruge u potpunosti izoliran i pod posebnim uvjetima. To će biti potpuno s druge strane jezera, gdje se održavaju igre. Tri sata morat ću izaći, u pratnji sigurnosti, kako bih ga mogla voditi kamo god poželim”, rekla je dodajući:

“Planiram snimiti pjesmu kasnije i početi igrati s nekim DJ-om”, rekla je. Inače, prije par noći je u “Zadruzi” bio pušten snimak incidenta, nakon čega je Miljana Kulić diskvalificirana iz rialitija nakon što je udarila Tomićevu mikrofonom u glavu.

Video snimak iz Paba objavljen je nakon ove scene, gdje se čuje i vidi da u jednom trenutku Bane Čolak tvrdi da su se suradnici složili da će ga Miljana namjerno progoniti kako bi ga diskvalificirali.

Videozapis možete vidjeti u privitku u nastavku. Mislite li da je Miljana Kulić zaslužila biti diskvalificirana iz programa ili je to bilo nepravedno bilo na kraju?

Izvor: Zanimljivosti balkan

Preporučujemo
Loading..