Novo

MILJANA JEDVA HODA, DRASTIČNO SMRŠALA, SKROZ NEPREPOZNATLJIVA! Evo kako Kulićeva sada IZGLEDA, Bebica je pridržava!

I ovog dana imamo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a koje se odnose na bivšu rijaliti učesnicu, Miljanu Kulić, koja je domaćoj javnosti itekako poznata. Miljana je poslednjh više od mjesec dana bila jedna od glavnih tema u domaćim medijima, koliko je i trajao njen boravak u bolnici i borba za njen život, a vjerujemo da ste i sami upoznati sa cijemlom pričom, jer i sami smo bili u toku najnovijih dešavanja.

Na svu sreću, Miljana je sada jako dobro, te su ljekari odlučili da ona može da napusti bolnicu, a nasmijani i sretni ispred čekali su je njena majka Marija i njen dečko Nenad, koji nisu krili sreću jer je ona konačno sa njima. Ono što moramo da kažemo, jeste da je Miljana drastično smršala, i da je jedva hodala, ali Bebica je bio tu uz nju cijelo vrijeme i pridržavao je. Miljana je malo odvojila vremena i za novinare koji su imali mnogo pitanja za nju, pa je tako ona na samom početku rekla sljedeće:

“Osećam se odlično. Ima još par stvari koje moraju tu da se koriguju, ali sve ide onako kako treba. Smršala sam 22 kilograma za mesec dana. Bolje mi je, dobro se osećam. Međutim, ne smem da ulazim u Zadrugu, ni da razmišljam o tome dok se ve ne bude u redu”, rekla je ona, a onda su je novinari upitali zbog čega je pravila probleme u bolnici, a na to ona je rekla: “Nisam pravila probleme, bila sam dobra i svi me hvale kod mame kako sam bila dobra. Samo sam pitala gde mogu da pušim i to je to. Nisam odbacila cigarete, pušim znatno manje nego ranije, ali teško mi je da ostavim skroz.” Ostatak teksta pročitajte ovde.