Novo

MILIONERI?! Živojinovićima se OSLADIO lopovluk: Brena OPET krade struju! krade struju! Kleptoman u duši

Lepa Brena u ovom je momentu sa mužem Bobom Živojinovićem i čitavim klanom na velikom krstarenju Azurnom obalom, a već je otkriveno da su njih dvoje u prethodnih 15 dana koje su proveli na krstarenju potrošili skoro 500.000 eura.

S druge strane, svima je poznato da se Brena bavi privatnim poslom, a ona i Boba u Beogradu imaju restoran, kao i restoran brze hrane u Novom Sadu, koji je uvijek u crvenom.

Vjerovali ili ne, Lepa Brena je ovih dana treći put uhvaćena u istoj krađi u posljednje 2 godine, u istom lopovluku. Naime, restoran na Dedinju pod nazivom “Tri tačke”, kojim upravljaju zvanično njen sin Fiip i snaha Aleksandra Prijović, ugašen je zbog neplaćenih računa za struju. Ali, opet su, po treći put zaredom, prekršili zakon i ilegalno se prikačili najbližem EPS stupu.

E sad, još uvijek niko ne zna ko ih je ilegalno povezao sa EPS sistemom, pa se sada s tim bave i distribucijske vlasti, jer je više nego očito da je neko iz ove tvrtke to učinio “ilegalno”. Kako su se Živojinovi hvalili da su u restoran uložili više od 200.000 eura, očito često zaboravljaju platiti redovitu ratu za struju. Dug se vremenom nagomilao, a radnici su ih isključili iz mreže.

Priključili su se na sistem sasvim normalno, Bog zna kada i na taj način, ne samo zato što su oštetili EPS, već i druge potrošače koji su na Dedinju zbog toga dobijali veće račune za struju. Restoran je trenutno zatvoren, a Lepa Brena ne odgovara na telefonske pozive.