Home Showbizz Milijana javno priznala, neće više da krije: Otkrila detalje iz kreveta sa...

Milijana javno priznala, neće više da krije: Otkrila detalje iz kreveta sa Požgajem, pa zaprepastila – Milojko (74) ima ljepši i sočniji mu je!

333
0

Milijana Bogdanović (21) tvrdi da su ona i Aleksandar  Požgaj nedavno imali initmne odnose u vili i da njen ljubavnik od samo 35 godina ima ipak nešto malo veću alatku od njenog zaručnika Milojka Božić (74), što je ovog duboko povrijedilo.

Popularna ljepotica iz Pilatovića, međutim, naglasila je da ni starac nije za bacanje i da je njegov ponos mnogo ljepši i sočniji od onog kojeg je vidjela i imala priliku koristiti kod bivšeg političara.

– Niko mi se iskreno nije dopao fizički kad sam ušla, niti je Aleksandar. Počeo je šetati oko mene nakon nekoliko dana, a onda sam mu obratila svoju pozornost i shvatio je da me privlači. Imali smo intimne odnose. Nije klasično, ali sam ga orlano zadovoljila i vratio mi je istom mjerom. Bilo je i patova i hulahopaka, rekla je, a onda priznala da je njegov alat bio veći od Milojkovog.

– Požgaj ima veći alat, ali Milojkov je ljepši i onako baš sočniji kada ga dovedete do vrhunca. Jedva čekam da izađem iz vile, tako da o tome mogu razgovarati sam sa Požgajem. Samo u jednom slučaju bih ostavila Milojka ako ja budem bila sigurno u vezi s Požgajem. Trebam sigurnost u finansijskom i emocionalnom smislu, da izgubim svog voljenog Milojka, koji mi posvećuje svu pažnju, zbog nečega što je nebitno, to ne želim – priznala je.

Mnogi koji redovito prate događaje u popularnom rijalitiju, slažu se da Milijana ne voli Milojka, jer u tom slučaju ona nikada ne bi pomislila da ima intimne odnose s drugim muškarcem, a taj stari Milojko samo pati zbog nje posebno kada promatra kako ona ima intimne trenutke sa drugim.

Ipak, nju to ni najamnje ne dotiče i ona nastavlja se ponašati onako kako to čini.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..