Novo

MILICI TODOROVIĆ SLAVNI PEVAČ ZAPEVAO ISPOD PROZORA! Pevačica ovo nije očekivala, evo gde su ZAVRŠILI POSLE! GORE DRUŠTVENE MREŽE, AUUU MICOOO! (VIDEO)

Milica Todorović je pjevačica koja je na našoj estradi prisutna dugi niz godina, a pojavila se još kao djevojčica koja je odmah pokazala svoj talenat i mnogi su joj već tada predvidjeli sjajnu karijeru. Milica je mnogima omiljena, posebno zbog svoje harizme, pozitivne energije, ali o nevjerovatnog smisla za humor koji ima, i kojim uvijek uspije da nasmije druge ljude u svom prisustvu. Milica je objavila footgrafiju sa kojom je zapalila društvene mreže, tačnije pokazala je svoju brutalnu liniju u bikiniju i očigledno je da je svoju liniju dovela do savršenstva.

Sada je pjevačica odlučila da sa svojim pratiocima podijeli i iznenađenje koje joj je priredio jedan njen kolega, a vjerovali ili ne riječ je o Goranu Karanu. Naime, radi se o tome da je ona nakon nastupa ujutru odmarala, a pjevač je došao na ideju da joj zapjeva ispod prozora, čime se ona u potpunosti oduševila, a onda je odlučila da to podijeli i sa svojim pratiocima na Instagramu. Dok je stajao ispod njenog prozora, pjevač je rekao: “Milici treba napisati pesmu ‘Dođi kakva jesi'”, i tako je on pokušao nju da probudi.

Zatim je on nastavio pa je poručio sljedeće: “Čuje ona, samo se pravi da ne čuje. Nema veze što si sinoć pevala do kasno, samo dođi i sestru povedi, vidimo se dole. Kafu će skuvati naša draga kamermanka”, a onda je dodao: “Vani je sunce, a ti si zaspala!”. Međutim, oni su kasnije zajedno zapjevali njegovu pjesmu i to uz kafu, dok je ovaj snimak oduševio sve njihove fanove. Video snimak pogledajte ovde, a vaša mišljenja nam pišite u komentarima ispod.