Novo

Milica posle 30 godina odlučila da proda prsten sa BUVLJAKA: Kada ga je zlatar video, umalo se nije ONESVESTIO

I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče buvljih pijaca , a koje su uvek bile mesto na kojem se mogu pronaći jako zanimljive sitnice . Naime , tu se može pronaći sve i svašta ,a jako često prodavci i nemaju pojma kolika je vrednost određene stvari koju poseduju , pa ako imate imalo sreće možete pronaćći nešto jeftino ,a da mu je cena jako visoka.

Dakle , upravo priča koju vam prenosimo dnaas je pokazatelj toga , a radi se o tome da će vas verovatno ona naterati da se uputite na buvlju pijacu , jer nikada ne znate šta za par eura možete da kupite . Naime , priča koju vam danas donosimo nam dolazi iz Velike Britanije ,a reč je o jednoj gosođi , a kooja je se iznenada obogati , pa se može reći doslovno preko noći . Naime , reć je o Debori Godard, a koja je na buvljoj pijaci kupila jedan prsten , koji je odložila u kutijicu , te je bukvalno zaboravila na njega na 30 godina . Međutim , kakko joj je se majka razboljela , a leenje u Britaniji je jako skupo , tako je ona odlučila da proda nakit , a među njim je se našao i taj rsten . Naime , zlatar je od šoka pao u nesvest , ali je rekao da ga može rodati na jednom sajtu.

Dakle , kakko nema novca da ga kupi jer je na prstenu bio dijaman , on je predložio Sodbi sajt , a on je na kraju prodan za 844.000 funti. Sa majkom je otišla na odmor u Barbados, te je počastila sa koncertom Selin Dion u Las Vegasu. “To je karma za sve loše stvari koje su nam se desile u životu” – kaže Britanka i otkriva da je predosetila dobitak.