Zanimljivosti

MILANOV OGLAS ZA ŽENIDBU JE UZDRMAO SRBIJU Godinu dana kasnije nije našao mladu, srpske devojke beže kao đavo od krsta zbog JEDNE STVARI (FOTO)

Pre par dana centrom Beograda se masovno delila slika jednog oglasa, koji je stojao zalepljen na banderu, a koji je bio kao i svaki drugi oglas za zaposlenje ili neku drugu uslugu. Međuutim, u pitanju je bio sasvim običan oglas vezano za ljubav, kao da se nalazimo u 1999 godini, a ne u 2022. Naime, jedna devojka, koja se potpisala samo kao Milica, sa svojih 25 godina, tražila jje mladića sa istim brojem godina, koji je spreman na bračnu zajednicu, da je moralan i da želi da osnuje porodicu. U moderna vremena je ipak pokazala da postoje i normalne devojke, jer nije ostavljala nikakve linkove na društvene mreže, nego je ostavila samo svoju jahu adresu.

Ovaj oglas je oduševio celi Balkan, a Srbija je masovno delila ovaj oglas, u nadi da će Milica napokon pronaći svoju pravu ljubav. Mi se danas podsećamo Milana Tomića iz sela Gojina Gora koji je na Fejsbuku ostavio oglas da bi se rado oženio, ali da nema nijedne koja je rada da dođe na selo i da se uda, i da mu pomaže u poslu sa ovcama i stokom. KAko Milan kaže, bilo je dosta poziva raznih žena, koja su mu bila samo podrška, a nijedna nije htela ništa ozbiljno sa njim.

Neke su i dolazile, samo bi se družile, ali nijedna nije htela da se emotivno udruži sa njim. Kako kaže selo njegovo nije džungla, ima i autobusku stanicu, ima škola i prodavnica, kao i 2 hektara zemlje, puno astoke, ništa mu ne fali, ali je on i dalje sam.