Novo Showbizz

“MI SMO MILIONERI, ALI DŽABA KAD NEMAMO ONO NAJVAŽNIJE” Naš poznati folker živi u bogatstvu i raskoši: Pokazala vilu – OGROMAN BAZEN I DVORIŠTE IZ BAJKE

 

Jedna od najpoznatijih i najboljih pevačica narodne muzike u bivšoj Jugoslaviji je bila Branka Sovrlić čija je karijera bila na vrhuncu u osamdesetim godinama i koja ima mnogo dobrih hitova iza sebe. Pevačica se odavno povukla sa javne scene i ne nastupa i sa svojim suprugom uživa u bogatstvu koje su sami stekli.

Njih dvoje imaju više nekretnina ali najviše borave u Sarajevu u raskošoj vili koja se nalazi na Ilidži. Branka je uvek isticala kako joj njen suprug ugađa na sve moguće načine i drži je kao malo vode na dlanu a trenutno je omalo razočarana jer se vreme promenilo i zahladnilo je i sada pada kiša pa se ne može kupati u njihovom otvorenom bazenu koji ima ispred kuće.

Pevačica je u kondiciji i održava upravo plivanjme i svaki dan je plivala po nekoliko sati i tako na taj način liniju je dovela u top stanje. Branka je na zakazani intervju sa novinarskom ekipom stigla u svom najnovijem autu koji joj je poklonio suprug a u ruci je imala i buket cveća koji joj je on poslao.

Također, Branka kažže da on tvrdi da svaki dan je obraduje sa nekom sitnicom i jedino za im žale njih dvoje je to što se nikada nisu ostvarili kao roditelji. Sadik Pašić Paja i Branka su u životu stekli veliko bogatstvo i pevačica priznaje da su milioneri ali bi radi pristala i da imaju mnogo manje savršen brak prepun ljubavi i poštovanja a da nemaju dece jer bi imali šta daim pruže u svakom pogled.