Preko trnja do zvijezda ili u njezinom slučaju, kraljevstva, tako bi se najlakše mogao opisati životni put 36-godišnje ljepotice Meghan Markle koja trenurno radi i živi u Torontu u Kanadi. Meghan Markle slavna je glumica koju je javnost do sada imala prilike gledati u nekoliko televizijskih projekata, od kojih se možda najviše ističe hit serija ‘Suits’, no ova glumica odnedavno je poznata i po tome što je uspjela osvojiti srce britanskog princa Harryja, inače velikog šarmera i zavodnika, kojeg je inače bilo veoma teško očarati.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, koja se nalazi u drugom stanju i princ Harry već sedam dana nalaze se na internacionalnoj turneji po Južnom Pacifiku, a ona je sve digla na noge svojom posljednjom odijevnom kombinacijom. Inače Meghan Markle, poznata je po tome da najviše krši kraljevska pravila kada je riječ o oblačenju, o čemu stanovnici Velike Britanije ne prestaju da pričaju. Na posljednjoj šetnji se pojavila u haljini sa izrazito dubokim šlicem koji joj je otkrivao noge, što je odmah izazvalo burne reakcije.

Ona je sve vrijeme rukama, ali i igračkom koju je dobila na poklon, prekrivala stomak. Pogledajte još fotografija trudne Meghan.

meghan3

meghan2

meghan1

meghan1

meghan