Novo

MEGAN I HARI POBESNELI NA MRTVU KRALJICU! Ono što je uradila njihovoj deci duboko ih je pogodilo, britanski mediji otkrivaju skandalozne detalje! (FOTO)

Dakle, i danas ćemo da se bavimo sa temom koja je u svijetu i dalje jedna od najaktuelnijih, a riječ je o smrti kraljice Elizabete II, koja je preminula 8.septembra u 96.godini života. Nakon njene smrti pokrenule su se razne teme koje se odnose na kraljicu ali i na kraljevsku porodicu, pa sada javnost između ostalog zanima i kakva je to ona bila majka, baka, prabaka pored toga što je bila i kraljica, šta je nosila u torbi, šta je jela za doručak i ostale zanimljivosti.

U nastavku vam donosimo jednu od najnovijih vijesti, o kojima su brojni mediji pisali, a radi se o tome, da su se uži članovi kralejvske porodice okupili u Bakingemskoj palati, kako bi dočekali kovčeg kraljice, a isto tako su se i građani okupili na ulice Londona. Svakako da ono što je mnoge iznenadilo jeste to da su tu bili prisutni i princ Hari i njegova supruga Megan Markl, Mnogi su na ovo gledali jako pozitivno, rekavši kako je lijepo što su oni tu svi na okupu bez obzira na sve ranije nesuglasice koje su imali, dok sa druge strane je bilo i onih koji su ovaj njihov potez vidjeli kao licemjernim, i kao promovisanje vlastito dok borave u Britaniji.

Bilo kako bilo, jedna novost pojavila se u medijima, a radi se o tome da su princ Hari i Megan jako ljuti na pokojnu kraljicu zbog odluke koju je ona donijela i koju je ispunio njen sin, sadašnji kralj Čarls III. Tamošnji mediji navode sljedeće: “Hari i Megan Markl su pristali da im se ljudi ubuduće ne obraćaju sa “Njegovim ili Njenim Kraljevskim Visočanstvom” kada su se preselili u Kaliforniju, pa je bio logičan splet okolnosti da se ni njihova deca neće tako oslovljavati. Takođe, ona neće imati titule koje su im rođenjem pripale”. Ostatak teksta pročitajte ovde.