Postoje vrste kombinacija odjevnih predmeta koje su ružne i totalno su neuparive , i one se jednostavno ne slažu s tim, dok postoje i one koje su više nego provokativne i privlačne. Poznato je da su helanke danas sve prisutnije na tržištu, a nosi ih vrlo veliki broj žena širom svijeta, jer su vrlo udobne i vrlo lagane, i naravno mogu se kombinirati s mnogim drugim odjevnim predmetima.
1

Žene ih jednostavno obožavaju, uvijek se mogu nositi u svakoj kombinaciji, a udobne su čak i za spavanje. Ali kad smo stvorili ovu galeriju i pustili je preko društvenih mreža, ona je postala dio ismijavanja i, naravno, bijesa od velikog broja ljudi koji su imali priliku vidjeti.

Neke žene zapravo nemaju nikakav ukus, ne znaju, niti se mogu slagati s njima, niti imaju ukus za boje, kao ni vlastitu kombinaciju. Nije vam se jednom dogodilo kad ste vidjeli da je dobro građena djevojka koja nosi helanke, da je iznenadi kako dobro stoji i okrene leđa.

2Ali, kad vidite da neko nosi ovako nešto, ali da ne ulazim u tematiku s materijalima izrade i da ne trebamo reći da je i više nego očigledno da ne stoje baš svakome i da se reflektiraju na dijelove tijela, onda je to ružno. Ne znamo ima li ko da im kaže koliko je to uistinu ružno vidjeti. Slažete li se s nama?

3

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..