Novo

Markova bolest postala vidljiva na slikama sa svadbe: Evo šta se dešava Novakovom mlađem bratu! (FOTO)

U Crnoj Gori je pre nekoliko dana održano venčanje i svadba najmlađeg brata Đorđa Đokovića, koji je brat od Novaka najboljeg tenisera na svetu a njegov brat je sudbonosno rekao DA svojoj devojcci Saški Veselinov poznatoj voditeljici koja je u drugom stanju.

Slavlje je trajalo trii dana a na njemu je bila prisutna cela porodica što se ne dešava baš često kao i veliki broj prijatelja. Markoo Đoković je stigao sa svojom izabranicom iz Španije u kojoj živi i radi već duže vremena i tamo je izgradio svoj život u jednom prelepom gradiću na obali mora Marbelji. Odselio se iz Srbije jer nije više želio da bude pod stalnom paskom medija a njegoovm ocu Srđanu je ova odluka jako teško pala i ni dan danas se ne miri sa njom.

Tako je jednom prilikom rekao da će uraditi sve što je u njegovoj moći da se Marko vrati u Srbju i da mu je najveća boljka upravo to što Marko živi u Španiji. On je otkrio i da je Marko bio bukvalno bolestan zbog pažnje koju su mu posvećivali zato što je Novak brat i to je uticalo na njegovu psihu pa je odlučio da se povuče tamo gde ga niko ne poznaje. Srđan je otkrio i da se nada da će se Marko ipak vratiti nakon što on završi veliku kuću koju gradi u Rumi ali čini se da je Marko zadovoljan svojim žiovtom u Španiji jer tamo nije u senci velikog i poznatog brata.

Puno godina se borio sa depresijom a najviše mu je pomogao Pepe Imaz koji ej psole postao i deo Novakovo tima. Noak je guru bio zahvalan što ej Mara izvukao iz depresije a onda se i sam zainteresovao za predavanja gurua na koja je odlazio zajedno sa suprugom Jelenom kada god su bili u Marbelji.