Novo

MARKO OSMAKČIĆ ZA ESPRESO RASTURIO ISTINOM O PODVALI VEKA SA OCEM: Otkrio je TAJNE, više ništa NEĆE BITI ISTO!

Skandalozan trenutak u Zadruzi 5 desio je se kada je porodica Osmakčić odlučila da iscenira smrt Franje Osmakčića , Markovog oca , a sve kako bi sina izvukli iz rijalitja . Naime , on je i napustio rijaliti zbog navodne smrti oca , a posle je se ispostavilo da je sve bila igra , te da Franjo nije preminuo , nego su se poslužili jezivim načinom da izvuku Marka iz rijaltija.

Ništa manje Marko nije prestao da puni naslovne strane nakon izlska iz rijaltija , a ono što je šokantnije jeste da je nastavio viđanje sa Viktorijom sa kojom je imao buran odnos i napolju. Naime , sada su mediji kontaktirali Marka , a kako bi popričali sa njim o svim temamma, pa mu je tako postavljeno pitanje kako je : “Dobro sam. Stvarno sam dobro, bilo je tu svega i svačega, malo pritiska i osude, ali eto nakon svega mislim da se odlično završilo. Trenutno imam dosta obaveza i pravac koji pratim, tako da sve u svemu nije loše.”

Na pitanje da li su mu se utisci slegli nakon zadruge on je napisao sledeće : “Jesu, slegli su se. Komentar o učešću nije baš najbolji, često mi zna biti krivo što sam se prikazao kako nisam trebao ili onako kako zapravo ja nisam, ali ljudima ne može da se objasni zašto je to tako i da li ima opravdanja ili nema opravdanja, tako da nisam skroz zadovoljan jer se izdešavalo mnogo loših i ružnih stvari, ali opet to je rijaliti, to su skandali, bilo bi dosadno da si miran i onda ne bi valjalo ni to. Bilo je kako je bilo, da sam zadovoljan nisam, ali svakako sada ne mogu ništa da promenim, tako da mi jedino ostaje da sve ovo shvatim kao školu i da se poboljšam u budućnosti.” Ostatak ovde.