Novo

MARIJA TVRDI DA NE STARI! Ima 50 godina i koristi najneverovatniju stvar za zatezanje kože! PA OVO JE APSOLUTNI HIT!

U današnjem članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o nečemu što će posebno da zanima žene, posebno one koje su već u nekim određenim godinama, kada su promjene na njihovom licu vidljive, pa one sa raznim preparatima pokušavaju da održe svoj mladalački izgled. Iako protiv majke prirode ne možemo, kao ni protiv procesa starenja kroz koji svi mi moramo da prođemo, ipak su se pojavili neki načini kako se to može, hajmo reći odložiti.

Žene tako pribjegavaju raznim savjetima, trikovima, preparatima na koje daju silne pare, a nažalost nakon svega toga i ne vide neke rezultate. Mi ćemo u nastavku pisati o jednoj ženi koja je bukvalno preko noći postala prava zvijezda na društvenoj mreži TikTok, i to sve zbog toga jer je ona otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda. Ona ima 50. godina, a sa korisnicima ove društvene mreže ona je podijelola nevjerovatan savjet za održavanje mladalačkog izgleda. Dakle kako smo već napisali ona je otkrila da ima 50 godina, ali da zahvaljujući jednom triku koji ona radi, ljudi joj govore da izgleda kao da ima 30.

Ona je otkrila da ovaj trik koristi od svojih ranih dvadesetih godina, što je na njenom zategnutom licu itekako vidljivo. Prema njenim riječima, sve što vam je potrebno jeste rolna jednog običnog selotejpa, pa je tako rekla sljedeće: “Uzmite četiri komada trake, a zatim jednu od njih zalepite direktno između obrva. Po jednu stavite iznad svake obrve horizontalno, a poslednji komad trake treba da ide horizontalno preko vrha vašeg čela”, rekla je ona, a onda je nastavila pa je rekla i ovo: “Pokušajte da što manje menjate mimiku kako ne biste rastezali facu i pravili nepovoljan efekat”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@shinebeautymalibu

Reply to @shellssweets #forehead #botox #tapetraining #aginggracefully #skincareroutine #shinemalibu #blog #trending

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R