Showbizz

Marija Šerifović NAPOKON pokazala svoju ljepšu polovinu, svi u nevjerici: Neće više da GA krije (FOTO)

Jedna od najboljih ženskih vokalistkinja današnjice u Srbiji, ali i u čitavom regionu, je Marija Šerifović, čiji je uspjeh još veći jer pjeva pop pjesme, a ta je vrsta muzike zadnjih godina pala u nemilost.

Pa opet, ona je jedna od rijetkih koja može napuniti velike dvorane i za čije su izvedbe i koncerte uvijek tražile ulaznice, barem prije pandemije, dok su velika okupljanja i dalje bila dopuštena.

Već je godinama stalni član žirija u Zvezdi Granda, koja je ujedno i najgledanija emisija u regiji, a kojem njezino prisustvo i komentari daju poseban pečat i podižu ocjenu. Zbog svoje seksualne orijentacije, Marija je često tema javnosti i medija, a mnogi smatraju da je gej i da o tome nikada nije javno govorila. Poznato je da je imala aferu s crnogorskim pjevačem, ali to je bilo davno i mnogi pretpostavljaju da su se njezine sklonosti prema ženama otkrile tek kasnije.

Nikad se nije pojavljivala u javnosti s osobom za koju bi se moglo pretpostaviti da je nešto više od prijatelja, ali često se zna šaliti na tu temu na društvenim mrežama. Jednom je objavila fotografiju iz svog automobila na kojoj se vidi kako drži ruke s nekim ko sjedi na suvozačkom sjedalu, a mnogi su nagađali je li to muška osoba ili žena.

Sada je Marija ponovno objavila fotografiju ispod koje je napisala post u kojem je pisalo “Moja lepša polovica i ja”. Mnogi su odmah požurili vidjeti ko je, a pokraj nje je bio njezin omiljeni kovčeg od kojeg se ne odvaja kad ide na izlete.