Marija Šerifović je neko ko se već davno, među prvima na ovim prostorima, deklarisala kao homoseksualac, mada to ne potencira previše u javnosti. Ona jednostavno živi svoj život, ne nabija nikome to nas, pa je vjerovatno to i razlog zbog čega je svi vole.

Ipak je ona drugačija i posebnija, čak i od onih koji su iste seksualne orijentacije kao ona. Zbog trenutne situacije sa koronavirusom, nema nastupa i koncerata, ali se Marija fokusirala na Zvezde Granda i na snimanje novih epizoda super popularnog show programa.

Ona je prošlog mjeseca objavila i novi video spot, za svoju staru pjesmu Molitva, a čitav taj klip je bio snimljen u potpuno praznom Beogradu, mada je i za to morala da traži posebne dozvole od vlasti srpske prijestolnice i gradonačelnika ovog grada Milana Radojičića, ali na kraju ipak nije bilo problema.

Svi sigurno već znaju da je Marijina životna želja da se ostvari kao majka, zbog čega je već tri puta išla na vještačku oplodnju, jednom čak i Los Angeles, ali je svaki put zakazala. Međutim, riješila je sada da proba ponovo, i rekla je kako je “ubola iz prve” kada je uspjela stupiti u kontakt sa jednim vrsnim specijalistom bez previše potrošenog vremena na traženje, te je već dobila i termin.

Inače, svi znamo kakva je Marija kao osoba, a da zna biti sarkastična dokazala je kada je na televiziji, gostujući u jednom talk show-u, kazala kako će njen sin, kada ga bude imala, biti ili kriminalac ili homoseksualac kada odraste, jer se očito u ovoj državi samo o tome priča, pa da njen sin barem onda bude popularan. Ali, onda se uozbiljila i rekla da ne bi imala ništa protiv, ali da bi onda odgojila svog sina tako da, ako i bude političar ili gej, da mu se ljudi dive kao osobi, a ne da ga samo gledaju po “etiketi”.

Marija je prethodno, podsjećamo, u Zvezdama Granda jednom prilikom izjavila kako im tajnog ljubavnog partnera, partnericu koju strašno voli, ali da im nedostaje potomstvo. Hoće li ovaj put uspjeti, ostaje da se vidi.

Preporučujemo