Novo

Maneken iz Cecinog spota se POJAVIO u ”Zvezdama Granda”, svi ZANEMELI! Ona nije mogla da skine osmeh sa lica! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od naših najpoznatijih pjevačica koja se na estradnoj sceni nalazi već nekoliko decenija, i koja je izgradila nevjerovatnu karijeru, o kojoj je suvišno i pričati. U toku njene karijere, ona je snimila mnogo albuma, na stotine pjesama, kao i spotova. U jednom od njenih spotova, tačnije u spotu za pjesmu “Idi dok si mlad”, glumio je jedam mladić koji je svojim izgledom očarao svu publiku. Naša današnja tema će se na neki način odnositi na ovog mladića i na pomenutu pjesmu.

Naime, poznato nam je svima da je Ceca jedna od članica stručnog žirija u našem najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje se u subotu desilo nešto sasvim neočekivano. Jedan od takmičara, tačnije Žarko Madžić, na sceni se pojavio isto kao maneken iz Cecinog spota za pjesmu “Idi dok si mlad”, a kada su ga ugledali, svima su jednostavno popadale vilice. Mladić nije prošso direktno u nsredni krug, a njega je Saša Popović pitao zbog čega nema sjekiru, a onda mu je Ceca na to rekla sljedeće:

“Sreća da nema sekiru koliko je glasova dobio. Sreća vaša. Trebalo je da dobiju više glasova. Mislim da je Žarko večeras izdominirao, pogotovo što pojedinci ovde non-stop pričaju kako takmičari treba da naprave perfomans, pa kao nemojte samo da stojite i kad mi sve to uradimo, opet nešto ne valja i stalno nešto ne valja, stalno svoje frustracije i nezadovoljstvo ovde sprovodite”, rekla je Ceca. Inače je na društvenim mrežama osvanula i njihova zajednička fotografija, ispod koje su se samo nizali komentari.