Katie Paton-Hall, jedna majka koja dolazi iz Velike Britanije, zamolila je svog sedmogodišnjeg sina da je naslika.

Dječačić se inače zove Jacob, a ona mu je dala boje i platno na kojem će da slika. Naime, očekivala je nekakav portret sebe, ali kad je vidjela završni rad iznenadila se. Na portretu koji je maleni Jacob nacrtao izgledala je nimalo simpatično i ugodno. Ličila je na klauna. Ono što je fascinantno jest da je slika vrlo dobro bila nacrtana, a izgleda da ju je nacrtala neka odrasla osoba koja to radi već neko vrijeme, a ne polupismeni sedmogodišnjak. Dok ju je slikao, obavljala je razne kućanske poslove jer nije imala vremena sjediti na jednom mjestu.

„Pogledala sam sliku kad sam završila sa poslovima po kući. U početku mi je to bilo vrlo smiješno, izgledala sam kao klaun. Ali sam vremenom shvatila da je slika zapravo vrlo dobro bila crtana. Bila sam jako iznenađena i impresionirana svojim sinom umjetnikom”– ponosno je rekla ova majka, kako prenosi Mirror.

Mnogi su se složili s njom jer slika izgleda vrlo impresivno kad uzmete u obzir da ju je slikalo dijete koje ima svega sedam godina, a sudeći po njoj, može se reći da je vrlo talentiran već sada. Možda će za nekih desetak, dvadeset godina on biti respektabilan umjetnik koji će imati svoje izložbe slika, ko zna? Njegova majka fotografiju je odmah objavila na svom Facebook profilu i bila je jako ponosna na svog malenog sina koji je iznenadio i nju, ali i sve ljude koji su pogledali sliku, čak ju je podijelilo i par ljudi. Ostaje nam vidjeti šta će budućnost ovom malom slikaru donijeti.

Preporučujemo