Novo

Mama te je tako dugo čekala: Ćerka Ljiljane Jakšić baš je porasla, pogledajte na koga liči (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o naslednici naše poznate glumice , a reč je o ćerci Ljiljane Jakšić , a koja je već dve godine prava školarka . Naime , fotografija na kojoj devojčica nosi ranac pravi je pokazatelj da je ona malena devojčica već odvno velika . Naime , jasno je svima da je glumica itekako ponosna na ćerku , a koju je se godinama trudila da dobije.

– Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“ – opisala je glumica dane koje ćerka Ljiljane Jakšić provodi u školi. Inače , kad aje nastupio period korona virusa , te kada su krenuli lokdauni , poznato je d aje glumica jedva sastavljala kraj sa krajem , a nedavno je ispričala i kako je to uspela :

– Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju. Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period.