Djeca Jelene i Novaka Đokovića, Stefan i Tara, imaju posebno mjesto u srcima svojih roditelja. Ovi mališani su inspiracija i snaga za svoje slavne roditelje, posebno za Novaka Đokovića koji se trenutno natječe na US Openu s ciljem osvajanja svoje 24. Grand Slam titule.Stefan i Tara često podržavaju svog tatu Novaka sa tribina na velikim teniskim turnirima, uključujući i ovogodišnji US Open. Njihova prisutnost na tribinama pruža motivaciju i podršku Novaku dok se bori na terenu. Unatoč gustom rasporedu zbog profesionalne teniske karijere, Novak pronalazi vrijeme za svoju obitelj i provodi dragocjeno vrijeme s njima između mečeva i napornih treninga.

 

Nedavno su Jelena i Novak priredili posebno iznenađenje za svoju šestogodišnju kćerku Taru u obliku malenog piknika u predivnom njujorškom parku. Fotografija sretnog trenutka, koju je Jelena podijelila na Instagramu, izazvala je mnogo pozitivnih reakcija njenih pratitelja.Đokovići su poznati po svojoj predanosti obitelji i sposobnosti da uživaju u malim stvarima. Stefan i Tara također proslavljaju svoje rođendane na poseban način, bez svjećica na torti. Jelena je objasnila da su svijeće simbol nesebične žrtve i prosvjetljenja, te su odlučili promijeniti tu tradiciju kako bi naglasili važnost svjetlosti i povezanosti sa svjetlošću Božjom.

Ova obitelj ostavlja dubok utisak svojim vrijednostima, ljubavi prema obitelji i sposobnošću da cijene male stvari u životu.

Što se tiče proslave rođendana, Stefan i Tara imaju neobičnu tradiciju – ne koriste svjeće na rođendanskim tortama. Jelena je otkrila da su svijeće simbol nesebične žrtve i svjetlosti, te da predstavljaju povezanost sa svjetlošću Božjom. Stoga su odlučili da ne koriste svijeće na tortama kako bi simbolizirali te vrijednosti i transformaciju umova i srca, umjesto straha i tamnih misli.