Jedna djevojka je poput Kim Karadašijan, ili barem pokušava biti. Ali tvrdi da je na njoj sve potpuno prirodno! Uvjerite se sami!

Jedna djevojka, imenom Anastasia, ima zaista privlačno tijelo, a ono što je mnoge zaintrigiralo jest da tvrdi da je sve prirodno i da nema ni gram silikona. Ima zaista ogromna leđa, prsa i vitke noge. Onaj ko je prvi put vidi pomislit će da je sve oplastičeno.

S druge strane, inzistira na tome da je sve stvar genetike i treninga, kaže da može bolje i da ne planira prestati vježbati. Fotografije govore preko hiljadu riječi.

Mnogi je zovu drugom Kim Kardashian, ali nju to izgleda jako vrijeđa jer kaže da je za nju sve prirodno, dok je Kim posljedica plastične operacije.

Ova djevojka je izgleda protiv plastične hirurgije jer želi da sve postigne treningom. Mnoge su oči uprte u nju, muškarci je samo gledaju, a ona ima toliko samopouzdanja da bez problema prošeta polugola po gradu i sa ogromnom stražnjicom.

Stvarno je teško povjerovati u to, zar ne?

Šta mislite, laže li to ili je sve to prirodno? Šta još mislite o djevojkama iz vašeg kraja koje se hvale svojim tijelima?

Danas su vrijednosti postale pomalo iskrivljene, pa je važno što nosimo na sebi. Mnoge djevojke idu na scenu i na film, pa slijede to, iako neke stvari nisu primjerene. Tako su, na primjer, kratka odjeća, grudi, pozadina u prvom planu samo nekoliko trendova koji visi na TV ekranu, zar ne?

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..