Mama i tata su me angažirali da radim u hotelu kao sobarica.

Prije nekoliko dana nazvali su me iz predvorja hotela da pospremim predvorje i tu neku sobu, klijent, neki ugledni gospodin, upravo je izašao, do tada je bio običan kao i svi drugi gosti. Očito je bio redoviti gost hotela.

Obrišem prašinu, zamijenim ručnike i pokupim smeće, a zatim, iako su to njegovi osobni predmeti, izvadim ih i otvorim i odložim na dno kreveta, što je grubo kršenje pravila o privatnosti. Nakon nekoliko sati nazvali su me sa recepcije, klijent iz te sobe zamolio me da dođem u isto vrijeme.

Mislim da sada ta „riba“ za koju sam u jednom trenu shvatila da je možda više nema, sve mi pada na pamet, postoje sve vrste i svašta se može skrivati iza takvog poziva, pogotovo kod bogatijih riba, a on je sigurno takav. Kucam, gospodin otvara, možda oko 35 godina star, i odmah me pita: “Jeste li uredili moju sobu, gospođice?”

Prošla sam kraj njega i kad smo ušli u sobu rekao mi je “Onda je ovo za tebe mlada dama” dajući mi 100 €. Tek tada mi ništa nije bilo jasno, a onda mi je rekao da je jednostavno oduševljen kako sam ukrasila sobu i da me želi upoznati, ali i nagraditi. Dao mi je i svoju karticu i rekao da je sretan što me je upoznao i da želi na piće, da se upoznamo malo privatnije, ako znate šta mislim.

Znam da je možda više nego dvostruko stariji od mene, ali od tog trenutka potpuno sam luda za tim nepoznatim gospodinom. Samo razmišljam o njemu, razmišljam o tome da ga nazovem da ga vidim … Ne znam ništa o njemu osim njegovog imena i broja telefona. Ne znam ništa o njemu, šta da radim?

Preporučujemo
Loading..