Novo

Malo ko zna da je baš ON bivši muž Ruške Jakić: Ostaćete u ČUDU kada vidite ko je u pitanju!

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, naša današnja tema bit će Ruška Jakšić, koja je jedna od naših najpoznatijih voditeljki, a malo je onih koji nisu čuli za nju. Iako danas ona ima 84 godine, moramo priznati da bez obzira na to ona izgleda fenomenalno, i gdje god da se pojavi, ona uvijek privuče pažnju javnosti na sebe. Poznata je po svom britkom jeziku, i koja uvijek bez ustručavanja iznese svoje mišljenje na bilo koju temu.

Kada je riječ o njenom privatnom životu, ona se udavala čak tri puta, a sa svima njima ona je ostala u dobrim odnosima. Kada se ona po drugi put razvela, to je mnogo uticalo na njenu kćerku, a nekoliko godina kasnije ona je priznala kako je tada ona osjećala jak biol jer je izgubila drugog najvažnijeg čovjeka u njenom životu. Sreću je okušala i treći put, ali i tada se ona razvela, a nakon tog trećeg razvoda, ona je izjavila kako su svi njeni muževi bili nesrećni jer su bili muževi Ruške Jakšić, ali je rekla kako ona njih i dalje obožava, kao i oni nju.

Ona je dala jedan intervju 2013.godone, i tada je ona priznala da je dobijala ponude da gostuje u raznim rijaliti programima, ali da je ona svaki put odbijala, a kao obrazloženje ona je govorila kako ima svoj život i svoj svijet i da ne želi da svoje ime proda za šaku dolara. Ona je u prvom braku dobila kćerku Anu Nadežić, a nakon tri mjeseca koliko je prošlo od rođenja Ane, njih je napustio njen prvi muž, a nakon četiri godine ona se udala za muzičara Vojina Mulina, a jednom prilikom njena kćerka je ispričala kako je upravo Mulin njoj predstavljao očinsku figuru u njenom životu. Vaša mišljenja?