Novo

MALO KO JE ZNAO OVO! PRINCEZA DAJANA MESEC DANA PRE SMR*I UŽIVALA JE S DECOM I LJUBAVNIKOM NA ODMORU… FOTKE s jahte “slamaju” srca- A ONDA SE DESILO…

Kako se saznalo za smrt kraljice elizabete II i kako je završena sama ceremonija oproštaja od nej te postavljenje na prijastolje novog kralja Čarlsa II, tako se i povećalo interesovanje za živote svih sadašnjih ali i nekih bivših članova porodice te su opet svima zanimlji intrige, afere i skdanle koje su uvek bile sastavni deo ove porodice, kako u prošlosti tako i u sadašnjosti. A verujemo i u budućnost. Tako ej mnogo bilo zanimljivo da je počelo i snimanje šeste sezoen serije Kruna a sada su se pojavile i neke slike sa snimana, a ono što je poznato jeste da je Elizabet Debicki i Kalid Abadala glume princezu Dajanu i njenog ljubavnika Dodija Al Fajeda.

Glumci su snimljeni dok su se opuštali iz scena koje pokazuju glumčin odmor na jugu Fransucke u julu 1997 godine a tada je na spomenuti odmor Dajana sa sobom bila povela i svoje sinove Vilijam i Harija. Elizabet zaista neodoljio podseća na pokojnu princezi Dajanu, pa sami time se očekuje da serija verodostojno prikaže poslednje dane života ove volene princeze. Scene su snimane na Majorci, a oni su zapravo odmor provodili u Sen Tropeu uživajući na jahti Dodijevog oca Muhameda.

Ali, ono što je jako zanimljivo jeste da su Dajana i dođi samo mesec dana nakon ogovoga domora bili smrt?o nastradali u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu. Sve ovo je to dodatno podgrejalo sumnje i teorije oko njihove smrt* ove zanimljve scene iz serije ćemo imati prile da gledamo iduće godine, dok se peta sezona ove seirje već prukazuje na Netflixu ove godine. I fotografije potvrđuju da će cela priča oko Dajane biti veoma zanimljiva.