Sredinom ožujka, Nikola i Milica Rađen su s velikim veseljem dočekali svojeg novorođenog sina, Alekseja. Iako je ovo treće dijete za Nikolu, za Milicu je to prvi put ulazak u svijet majčinstva. Mlada pjevačica izražava duboku zahvalnost za svaki trenutak proveden s voljenim djetetom. Unatoč tome što je Rađen već otac dviju kćerki iz braka s Anom Kokić, rođenje Alekseja donosi poseban osjećaj.Milica s oduševljenjem prati svaki korak svog sina, od prvih igračaka do prvih riječi, s posebnim osjećajem za te trenutke.

Nedavno su odlučili da je vrijeme za Aleksejev prvi odmor i supruga Nikole Rađena podijelila je sretne trenutke provedene na obali mora. Jedna od slika prikazuje malog Alekseja kako veselo sjedi u šalupi na vodi, smijući se, trenutak koji bi mogao otopiti i najtvrđa srca. Iako su različiti po mnogočemu, očito je da veza između oca i sina nije promakla Nikoli, koji već razmišlja o budućoj vaterpolskoj karijeri svog nasljednika.Milica je izrazila iznenađenje Aleksejevim prirodnim talentom za plivanje i snalaženje u vodi.

Osim toga, nije mogla sakriti svoju zahvalnost prema medicinskom timu koji je vodio porod. Srećom, porod je prošao bez problema, što je omogućilo Miličinom timu stručnjaka da se brine o njoj i njenom djetetu.Pjevačica nije skrivala svoju duboku zahvalnost prema svom liječničkom timu, uključujući i babice, medicinske sestre i anesteziologe, nazivajući ih “najboljim doktorima na svijetu”. Njezina iskrena zahvalnost odražava duboko poštovanje prema svima koji su joj pružili podršku i brigu tijekom ovog posebnog iskustva, dajući joj novi smisao života.Za nju je rođenje njenog sina značilo novo značenje života, a ovaj dragocjeni trenutak ostavlja dubok trag u njenom srcu.