DANAS SU NA MNOGIM TELEVIZIJSKIM STANICAMA BAŠ JAKO POPULARNE SVE VRSTE KVIZOVA. IMAMO KVIZOVE ZA ODRASLE, I ONE ZA DJECU, ALI KOJI GOD TO BIO, UVIJEK SE NEŠTO NOVO MOŽE TU NAUČITI. NAGRADE SU UVIJEK ODLIČNE. NEKADA SE ČAK MOŽEMO I NASMIJATI NEKIM TAKMIČARIMA (ŠTO NA NJIHOVOM NEZNANJU, TAKO I NEKIM DRUGIM SMIJEŠNIM SITUACIJAMA).

OVIH ZADNJIH DANA JEDAN VIDEO JE POSTAO PREKO NOĆI VIRALNI. DOLAZI IZ SRBIJE, A O ČEMU SE TAČNO OVDJE RADI POGLEDAJTE U NASTAVKU.

Svima je jasno da su djeca poput spužvi, upijaju sve i svašta. Zbog toga odrasli uvijek moraju dobro paziti šta pričaju, ako postoji mogućnost da ih dijete čuje. Jer ako kažu ili urade nešto “pogrešno”, to će im se kad tad obiti od glavu. Garantovano. I to u najgorem mogućem trenutku.

Društvenim mrežama se počeo širiti jedan upravo takav slučaj, gdje je sin obrukao i ocrnio svog oca usred programa uživo. Mali Mihajlo, koji ima samo 6 godina je samo jednom rečenicom obilježio epizodu srpskog kviza “Stolica” u kojem je učestvovala njegova majka.

Gostujući u tom kvizu, kao dio podrške i publike, on je iskoristio priliku i u par riječi ocrnio i ukopao svog oca. Naime, prije nego što je voditelj krenuo sa prvim pitanjem, on je zamolio za potpunu tišinu, a onda je na scenu stupio mali Mihajlo koji je kao iz topa rekao: “Moj tata voli da gleda gole slike”

Svi prisutni su se baš fino nasmijali, a voditelj mu je dao high five. Otac je naravno ostao potpuno zatečen, a i majka je prvo pokušala da ušutka dijete, a poslije se i ona vjerovatno počela smijati.

Iako na kraju nije mogla biti u centru pažnje, moramo reći da je majka uspješno odradila kviz, odgovorila tačno na sva postavljena pitanja i plasirala se tako u drugi krug. A šta se dešavalo kod kuće, to samo siroti Mihajlo zna.

U nastavku pogledajte i video klip kako je to sve izgledalo:

Preporučujemo
Loading..