Poznati glazbenik Darko Lazić sklopio je svoj drugi brak s odabranicom Katarinom Stojanović u velikom svadbenom slavlju. Ovaj put Darko je bio odlučan da sve protekne kako želi, bez kompromisa. Na vjenčanju su se okupili brojni uzvanici, više od 500 gostiju, kako bi svjedočili izmjeni zavjeta mladenaca u Crkvi Svetog Gabrijela. Nakon ceremonije, svi su zajedno uživali u prvom plesu u luksuznom restoranu u Pećincima.

Zanimljivo je da je na vjenčanju bila i Darkova bivša supruga Ana Sević, što je pokazalo da su odnosi između bivših supružnika pristojni. Darkova kćerka Lorena također je prisustvovala svadbenom slavlju, a posebno se istaknula njenom pojavom. Darko je osobno odveo Lorenu kući u Brestač nakon vjenčanja, a ponosno su se fotografirali u automobilu te je slika kasnije podijeljena na njegovom profilu.Darko je došao na vjenčanje u impresivnom Lamborghini kabrioletu, a uređenje restorana navodno je koštalo više od pedeset tisuća eura. Dvorana je bila ukrašena bijelim cvjetovima od poda do stropa, a stolovi su bili dodatno ukrašeni zlatnim detaljima. Svi su oči bile uprte u mladence, a i malena Lorena je zablistala u bijeloj haljini.

 

Lorena je nosila prekrasnu frizuru, a mnogi su je uspoređivali s njenojom majkom. Na Darkovom Instagram profilu objavljena je slika na kojoj se vidi koliko je sretna zbog očeve posebne prigode. Sadržaj koji će biti objavljen na profilu još nije poznat, ali je očito da je ovo bila sretan dan za cijelu obitelj Lazić-Stojanović.Ova svadba je postala izuzetno zapažen estradni događaj mjeseca, a Darko Lazić je uložio značajna sredstva kako bi stvorio savršenu atmosferu za ovu posebnu prigodu.