Novo

Mala Jana poslala pismo Zoranu Marjanoviću! EVO KAKO JE ON REAGOVAO… ŠOK!

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se nedavne presude Zoranu Marjanoviću , a koji je optužen na kaznu zatvora od 4o godina , jer je na kr vnički i svi repi način us mrtio svoju suprugu Jelenu Marjanović . Podsećanja radi , u štaa sumnajmo da niste upućeni , Jelena je ub ijena 2. aprila 2016te godine na nasipu u Borči.

Žalosno je to jer je se čekalo 30 godina da pravda bude zadovoljena , ali na sreću ipak je se to desilo , te se danas može slobodno reći a pevačica počiva u iru . Naime , ono što je svakako najtužnije jeste da je njihova ćerka Jana , a koja je tada imala 5 godina , prisustvovala ub istvu svoje majke , a danas je bez oba roditelja , te će na oca morati da čeka 40 godina. Kako saznajemo ona je ocu napisala pismo , te ga poslala u centralni zatvor : “Jedva čekam da te zagrlim. Molim te nemoj da brineš, svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ. Jedva čekam da te vidim i zagrlim. Ja sam dobro i ništa ne brini. Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak! Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem videla, stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svetu!”, pisalo je u pismu. Izvor koji je upućen rekao je kako je Zorana ovo pismo slomilo, pa je dodao:

“Više puta je čitao pismo i videlo se da je na ivici suza. On se nada da će Centar za socijalni rad i sud Jani uskoro dozvoliti da ga poseti u zatvoru. Najteže mu pada razdvojenost od ćerke, koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu”, rekao je izvor.