Imate prilike vidjeti razne događaje koji se dešavaju širom svijeta, a ovaj današnji je jedan od najbizarnijih. Naime, kako možete pretpostaviti u svijetu se dešavaju raznorazne čudne i neobične stvari, ludosti, morbidnosti pa čak i totalne bolesti, a nažalost mnogo takvih se stvari zna desiti i ovdje kod nas.

Često u novinama ili na nekim portalima možemo pročitati neke veoma zanimljive stvari, ali isto tako i neke krajnje neobične i gadme stvari. Eh, upravo je ova današnja priča jedna, od koje će vam se bubrezi zarotirati. Naime, jedna majka i njen sin su već više od godinu dana u emotivnoj vezi i majka ga hvali na sva zvona.

Monika Mares i njen sin (19) su još uvijek u vezi iako su morali podnijeti razne sankcije zbog njihove zabranjene ljubavi, ali ih to nije rastavilo. Dolaze iz Novog Meksika i prije nešto više od godinu dana su se zaručili. Cijeli svijet je sa gađenjem i u totalnoj nevjerici gledao ovo.

Iako on ima samo 19 godina, tvrdi da je se do ušiju zaljubio u nju. Oni svoju vezu čak nisu uopšte krili, a na facebook redovno objavljuju zajedničke slike, zbog čega su na kraju završili i na sudu.

Suđenje im je bilo zakazano za početak marta, ali je pomjereno zbog cijele situacije sa ovim virusom tako da oni sada borave u pritvoru, naravno u odvojenim ćelijama. Majka je  na jedinom do sada održanom suđenju zgrozila prisutne kada je opisivala svog zaručnika / sina.

“Ja njega volim. Mnogo je bolji ljubavnik od mog bivšeg muža, njegovog oca. A i obdareniji je tamo dole, provjerila sam već i isprobala. Naša ljubav može pobijediti sve. Mogu svi umrijeti koji nas ne vole. Mi ćemo zauvijek ostati zajedno.”

Za sada se, prema Zakonu, za ovakve prekršaje propisuje 18 mjeseci zatvora.