Sljedeća priča govori nam da svijet donosi vrlo neobične priče, koje su se, hvala Bogu, dogodile vrlo daleko od nas.

Razne vrste priča i ispovijesti mogu se naći na svim mrežama i portalima, ali ova priča koja slijedi u nastavku je više nego grozna. Konkretno, majka i njen rođeni sin u vezi su godinu dana, unatoč svim sankcijama koje su dosad doživjeli, ne predaju se i prolaze, bez obzira na teške sankcije koje su dosad primili.

Monica Mares iz Novog Meksika ima 36 godina, a prije nešto manje od godinu dana zaručila se s vlastitim sinom, koji ima 19 godina, a to ne kriju od javnosti, prijatelja ili prijatelja na društvenim mrežama.

Njih dvoje trenutno čekaju suđenje 3. septembra, i vjerovatno će se suočiti s 18 mjeseci zatvora zbog incesta, što je više nego očito. Ipak, kažu da “nikome neće dozvoliti da ih razdvoji”, piše jedan engleski tabloid.

Nakon što ga je rodila, Monica je svog sina ljubavnika predala na posvajanje, a na Božić prošle godine su se povezali preko društvenih mreža. Osim Caleba (koji je rođen Carlos), Monika ima još devetero djece, ali kaže da bi se odrekla skrbništva. nad svima njima ako je to značilo da ima odobrenje države da bude u vezi sa sinom. Sada možete samo zamisliti kako je psihološki otišla, kad se odrekla vlastite djece, pa čak i majke.

“Jednom prilikom rekla sam mu: ‘Ne znam kako ćeš uopće reagirati, ali polako se zaljubljujem u tebe’, a on mi je rekao da i on osjeća neke osjećaje prema meni, i to je bilo to. Kada smo prvi otišli završili u krevetu nisam mogla nikako da sakrijem svoj šok. Rekla sam mu: ‘ Kakvu prangiju imaš sine moj, mamina muškarčina’ a on se smješkao i govorio kako je to moja prangija sada.”, rekla je majka dodajući da će ostati zajedno čak i ako moraju ići u zatvor.

Preporučujemo