Jedna se majka nedavno našla na meti kritika kada je na popularnoj stranici Instagram objavila sliku svoje bebe kojoj je nalijepila umjetne nokte i dodatno šokirala javnost svojim opisima i komentarim.

Velika većina je ovu njenu objavu proglasila “groznom”, a neki su čak bili i zabrinuti za sigurnost te bebe.

“Veoma apsurdno, jeftino i krajnje bolesno” samo su neke od riječi koje su pisale u komentarima. Ova je majka nalijepila umjetne školjkičaste nokte o akrila u obliku balerina na ručice svoje beber, a jedan nokat je imao na sebi utisnut i logotip poznate kompanije “Louis Vuitton”.

Njoj je očito sve ovo bilo slatko, pa je nedugo zatim objavila još jednu sliku na kojoj se vidi kako je očito nacrtala lažne obrve svojoj bebi, mada ona to u opisu navodi kao “istetovirano”, uz pojašnjenje “kada imam ja istetovirane obrve, zašto ne i moja kćerkica. Lijepa na mamu.”

Očekivano, za jako kratko vrijeme ona je dobila ogroman broj komentara, ali i lajkova ljudi koji su ovo okarakterisali kao smiješno, šaljivo, genijalno za ubijanje dosade u kući,… Skupila je na ove slike preko 30.000 lajkova i barem još toliko komentara.

Naravno, nisu svi komentari bili pozitivni, ali je ona, očito izrevoltirana prozivkama, napisala sljedeće:

“Prestanite da me omalovažavate svojim jeftinim izjavama. Imam najslađe i najlepše dijete na svijetu. Svjesna sam da ste vi svi samo zavisni što nemate ovakvo savršenstvo kao ja.”

Inače, ova žena ne objavljuje svoje slike na Instagramu, pa tako niko ne zna koliko je ona zapravo “lijepa”. Ako sudimo po njenim kreacijama, bolje je što ne objavljuje ništa svoje.

Preporučujemo