Da li ste pročitali ikada luđi i nestvarniji naslov od ovoga? U današnje vrijeme stvarno se puno dešava suludih stvari, a Crna je kronika dobro zastupljena u današnje vrijeme kad smo jednostavno bombardirani sve luđim naslovima.

Ovaj suludi slučaj se desio u Rusiji, gdje je ruski liječnik priznao je da je ubio i skuhao ženu kad je otkrio da je imala operaciju kako bi promijenila spol. Naime, mladi liječnik Mihail Tikhonov, koji ima 27 godina, skuhao je dio tijela djevojčice u pećnici i dio bacio u WC školjku. Da, dobro ste pročitali ono što smo napisali, eto i to je moguće u današnje vrijeme.

Izašao je s Ninom Surgutskajom prije nego što su otišli kući, sve je bilo normalno tog dana. Par je imao spolni odnos tokom kojeg je Mihail shvatio da je Nina transseksualac koji je podvrgnut operaciji promjene spola, to ga je totalno sludilo kada je shvatio. Tada mu se okrenulo tlo pod nogama i jednostavno je bio pun bijesa, i nije znao kako to da iskali nego možda najbolje na njoj, odmah je prelomio u sebi tu gnusnu radnju.

Čim je to primijetio, Mihail ju je zadavio, istog trenutka bez imalo razmišljanja, tako je jednostavno moralo da bude. Potom je pokušao sakriti ubistvo, ali Ninina majka prijavila je njezin nestanak.

Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su piti alkohol i počeli su se divlje seksati, i to jako ludačkii. Primijetio je da je njegov partner prije bio muškarac, i to mu je bilo i više nego čudno, nije mu bilo nikako dobro od te činjenice. Pokušala je nastaviti se ks, ali u tom trenutku on ju je zgrabio za vrat i stegnuo ruke. Zaustavio se tek kad više nije imala znakove života, rekao je policijski izvor.

Isjekao ju je na komade, skuhao ju je, pojeo koliko je mogao, ostalo je bacio u wc školjku.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..