Novo

Majka petoro dece ostala je ŠOKIRANA saznanjem nakon što je uradila DNK test usvojenom sinu! OVO NIJE MOGUĆE?!

Kako ste to od nas do sada navikli, i danas imamo jednu nevjerovatnu priču za koju vjerujemo da će i vas da ostavi bez teksta, isto kao što je i ovu ženu o kojoj ćemo da pišemo u nastavku. Dakle, jedna žena ostala je u čudu nakon što je njen sin kojeg je ona usvojila, porastao i ona je tada primjetila da on dosta liči na njeno četvoro biološke djece. Ono što je zanimljivo jeste i to da su i drugi ljudi primjećivali tu sličnost.

Ova žena ima 41 godinu, i oduvijek je maštala o tome da ima veliku porodicu, pa je nakon što je dobila tri kćerke i sina, ona dobila jedan zdravstveni problem, koji je značio da ona nažalost više neće moći da postane majka, odnosno da zatrudni i da se porodi. Zbog toga su ona i njen muž sjeli i razgovarali, pa su uzeli u razmatranje i to da usvoje peto dijete. Dejv je jedno kratko vrijeme bio stacioniran u inostranstvu i, i zbog toga jer nije htio da remeti njihovu djecu ili da ometaju njen posao, na kraju su odlučili da odlože diskusiju do njegovog povratka.

Ali dok je on bio u inostranstu ipak je on svojoj ženi predložio da razmotre međunarodno usvajanje, i tako su oni se već bacili na posao pa je Dejv riješio većinu papirologije za usvajanje djeteta, a onda ubrzo je par dočekao kući novog člana porodice “usvojenog” sina, dječaka po imenu Kalen. Ova neimenovana majka je na platformi Reddit napisala sljedeće: “Zadivljena sam ovim detetom. Kako je rastao sada ima sedam godina članovi porodice i prijatelji bi komentarisali da je toliko ličio na drugu decu da nisu mogli da kažu da je usvojen”. Ostatak teksta pročitajte ovde.