Postoje razni slučajevi koji nas ostavljaju bez teksta. Ovo je jedna od njih: žena po imenu Lydia Reid (68), rodila je svog sina Garryja 1974. godine u Edinburghu. Imao je samo sedam dana kada je nažalost preminuo, ili su joj doktori barem tako rekli. Da, dobro čitate. Čini se da su to neke bolnice prakticirale.

Oni kažu roditeljima da je njihov nasljednik preminuo, a zatim ga prodaju zbog nekog organa ili nekog drugog razloga. Lydia je sumnjala sve ove godine i na kraju je htjela provjeriti. Bila je vrlo depresivna, ali je odlučila otvoriti njegov kovčeg. Kad su ga otvorili, tamo nije bilo ničega. Lydia se prisjeća da su joj donijeli dijete za koje su rekli da je to njen Garry i da je on preminuo.

Bila je sumnjičava jer je donesena beba bila plava, velika, a sin joj je bio crn i tanji. Godinama je to njoj smetalo. Svi su ostali u nevjerici kad su otvorili kovčeg i nisu našli ništa. Ispostavilo se da je imala pravo sumnjati čitavo to vrijeme. Čula je za slučajeve u kojima ima toliko djece koja budu prodata zbog organa. Neugodno je da se nešto slično događa u bolnicama.

Žena je bila bez tog djeteta sve ove godine, i zašto? Kaže da bi imala veliku želju da njezin sin živi i želi ga pronaći. Neće se prestati boriti da sazna šta mu se dogodilo.

Ova priča je mnoge zaista potresla. Šta kažete Vi na ovo? Stvarno je tužno šta se sve događa. Ovo nije prvi takav slučaj.

Izvor: Dnevnevijesti.info

Preporučujemo
Loading..