Zanimljivosti

Majka ODBIJA školovati djecu: “Kome trebaju knjige, to je dosadno. Moja djeca će postati poznati influenseri i starlete, pomoći će mi da postanem poznata. Ja sam odlična majka”

Došao je septembar što znači da nas vrlo brzo očekuje ponovni početak školske godine. I dok se u svijetu još uvijek ne zna tačno na koji način će se izvoditi nastava, odnosno na šta će taj, slobodno možemo reći, cirkus ličiti, jedna majka je naglasila da njena djeca neće ići uopšte u školu.

Carla Belluci, inače bivši fotomodel i poznata starleta, je svoju popularnost stekla kada je javno priznala prošle godine da je oglumila depresiju da bi iskamčila besplatnu plastičnu operaciju nosa, koju bi inače morala platiti 7 hiljada eura.

Ona je sada naglasila da nema namjeru svoju djecu da šalje u školu, uživo ili online, jer tvrdi da je to nepotrebno, obzirom da su YouTube, Instagram i ostale društvene mreže budućnost, te idealna prilika da djeca postanu poznata i obogate se bez previše muke.

Ova majka troje djece kazala je da je njen životni san da sva njena djeca postanu svjetski poznati, te da će ih kada još malo odrastu ubaciti u britanski rijaliti “Love Island” gdje će se proslaviti i zaraditi ogromne sume novca.

U tom intervjuu koji je dala za “Sun” ona je rekla da je ponosna na svoju djecu, obzirom da su oni već sada shvatili da je škola potpuno nepotrebna, obzirom da su tokom izolacije bukvalno svo vrijeme provodili za kompjuterima i mobitelima, slikavajući se i snimajući video klipove.

“Škola ih uopšte ne zanima. Tanisha, moja najstarija kći je cijelo vrijeme pratila samo Instagram i jedina matematika koju je upotrebljavala bila je sabiranje novih pratioca. Ne želim da moja djeca odrastaju teško i da se muče i da im djetinjstvo prođe u nepotrebnim stvarima. 

Tanisha je već rekla da želi postati influenserka, sin David želi biti Youtuber, a Sarah, moje malo pile, želi biti starleta kao i ja. Oni će mi pomoći da ponovo postanem poznata.” kazala je ova majka.