Novo

Majka MONSTRUM iz Srbije: Kćerku (13) godinama terala na orgije sa starcima za 1.000 dinara i drva za ogrev! Stizali taksi za taksijem…(FOTO)

Crna hronika je kako smo već navikli kategorija broj 1 na čitavom Balkanu. Srbija je ponovno preuzela vodstvo u čitavoj ovoj tužnoj priči. Najprije majka u Lazarevcu koja je pokušala samoubistvo skakanjem s terase sa trogodišnjim sinom, ali dijete je srećom preživjelo na radost svih prisutnih.

Sada ponovo jedna zastrašujuća priča koja će vas sve natjerati na drhtanje, to je garantovano.

Branka J. (48) koja je porijeklom iz Aleksinca, optužena je da je podvodila svoju maloljetnu kćer, koja ima svega 13 godina. Vjerovali ili ne, ona je podvodila svoje vlastito dijete za 1.000 ili 3.000 dinara, pune dvije godine. Jadna djevojka imala je tada samo 11 godina, a čitava tortura trajala je pune 2 godine.

Osim nje, pritvorene su još 4 osobe koje su konzumirale ovu djevojčicu i sve te usluge koje joj je ugovorila majka. Kupci su joj uglavnom bili jako dobri prijatelji i bili su čak i stariji od Branke. Pored Aleksinca, čitav užas dogodio se u iznajmljenom stanu u Nišu. Zamolila bi Branka svoje klijente da im kupe hranu i drva za ogrjev. Bili su u prilično lošoj finansijskoj situaciji, ali ovaj grozni zločin za ovu majku nije nikakav izgovor.

Sve je naposlijetku puklo jednog dana kad je nesretna djevojka telefonom uspjela da nazove policiju i sve im ispriča. Majci i optuženima određen je za sada pritvor do 30 dana. Prema mještanima u Aleksincu, djevojčica je u to vrijeme bila u petom razredu osnovne škole, kako kažu mještani, vidjeli su taksi za taksije kako dolazi pred njihovu kuću i nepoznate osobe koje su s torbama ulazile u kuću Branke J. Sve u svemu, suočena je s vrlo velikom zatvorskom kaznom. Djevojku su preuzeli službenici socijalnog rada.