Ljudi su danas spremni učiniti sve da izgledaju bolje i ljepše. Oni također imaju moćne plastične operacije koje su danas dostupne svima. Ovo više nije tako skupo kao što je nekad bilo, pa su plastični hirurzi danas dostupni svima. Uglavnom to čine žene i žele popraviti svoje tijelo, s kojim nijedna dama nije zadovoljna. Uglavnom su to plastični umetci i oni se ugrađuju bukvalno u svaki dio tijela, od glave do pete.

Danas vam donosimo vrlo neobičnu priču, koja se graniči s nemoralizmom. Priča dolazi iz Velike Britanije gdje je Georgina Clark svoju kćer Kylie tjerala od malena da spava s bogatim muškarcima a kad je napunila 16 godina ona je zaradila dovoljno novca za svoju prvu plastičnu operaciju. Bila je toliko sretna kada je to učinila. Zahvaljivala se majci danima.

Kylee je nedavno napunila 23 godine i zaradila je do sada već ogroman novac za estetske zahvate. Novac je zaradila sa čvrstim striptizom, ali povremeno intimnim odnosima s bogatim ljudima u kasnim pedesetim godinama, koji su spremni učiniti sve za mladu i lijepu djevojku koja će zadovoljiti sve njihove najcrnje fantazije.

Šta mislite da li one opravdano potrošile sav taj silni novac? Kako vam se sviđa ova majka i kćer? Ovo nije prvi slučaj nečega takvog, iako je možda samo prvi javni. Javna je tajna da djevojke to rade kako bi platile školarinu kako bi živjele udobnije, ali ne zna se za njih online.

One su definitivno spojile ugodno sa korisnim, a neke idu tako daleko da se udaju za starije muškarce, koji ih preplavljuju svim svojim bogatstvom, a on umire za nekoliko godina.

Izvor: Žena Portal
Preporučujemo
Loading..