Dijana Đoković, majka slavnog srpskog tenisera Novaka Đokovića, zajedno sa svojim suprugom Srđanom Đokovićem, takođe bivšim teniserom, igrala je ključnu ulogu u podršci i razvoju karijere svojih sinova, uključujući i Novaka, Marka i Đorđa. Dijana je poznata po svojoj skromnosti i rijetko se isticala u javnosti, ali je uvijek bila prisutna na Novakovim mečevima, pružajući mu snažnu podršku.Nedavno, Dijana je postala predmet pažnje medija i modne industrije zbog svog elegantnog izgleda na US Openu. Njena jednostavna bijela haljina, obogaćena svilenom teget mašnom oko kragne, privukla je pozornost i pohvale modnih stručnjaka.

Njen smjerni i klasični izgled dodatno je istaknuo njen skroman šarm i stil.Na meču Novaka Đokovića na US Openu bilo je prisutno mnogo poznatih ličnosti, uključujući holivudske glumce, muzičke zvijezde i druge poznate ličnosti. Sting, pjevač i muzička ikona, zajedno sa suprugom Trudi Stajler, pratio je meč. Oskarovac Metju Mekonahi čestitao je Novaku na pobjedi, dok su na tribinama bile i Kajli Džener sa svojim dečkom Timotijem Šalameom, Šarliz Teron, Nikol Kidman sa suprugom Kitom Urbanom, Leonardo Di Kaprio, manekenka Emili Ratajkovski i televizijska zvijezda Marta Stjuart.

Novak Đoković je poznat ne samo po svojim sportskim uspjesima, već i po svojoj humanitarnoj aktivnosti i dobrotvornim akcijama. Njegova izvanredna fizička izdržljivost, mentalna čvrstina i teniska vještina čine ga jednom od najcjenjenijih sportskih ikona u Srbiji i širom svijeta. S obitelji kao podrškom iza sebe, Novak Đoković nastavlja inspirirati svojom predanošću tenisu i angažmanom u humanitarnim projektima.Njegova izvanredna fizička izdržljivost, mentalna čvrstina i osjećaj za igru čine ga sportskom ikonom ne samo u Srbiji, već i širom svijeta.