Zanimljivosti

MAJKA IZ BOSNE ZGROZILA REGIJU: “Mrzim svog sina (3). Najsretnija bi bila kada bi umro u snu, uništio mi je život. Zašto me Bog mrzi?”

Jedna izvjesna Sanela iz Jajca priznala je na popularnom forumu Reddit kako mrzi svog sina (3) iz dna duše i kako bi bila najsretnija kada bi on preminuo u snu.

U svom užasnom priznanju, ova 27-godišnja majka navela je kako mrzi svoje najmlađe od troje djece, a za njega kaže da ga ne voli još od dana kada je saznala da je trudna.

Navodi kako ona već ima dvije kćerke, 8 i 5 godina, te da je to već dovoljna briga i obaveza za nju, te da tek sada nema uopšte slobodnog vremena i vremena za sebe. Inače, ono što je također bitno navesti je da svo troje djece ima različite očeve.

“Grozno se osjećam. Zaista grozno. Kada sam saznala da sam opet trudna, molila sam se da će biti nekih komplikacija. Nažalost, saznala sam da sam trudna kada je već bilo nesigurno izvršiti pobačaj, nisam mogla rizikovati i ugroziti svoj život.” navodi ova majka, pa nastavlja kukati.

“Moj život je upropašten zahvaljujući tom odvratnom, razmaženom derištu. Kao da mi dvoje nije bilo dovoljno? Šta ću sada ja? Moj život? Moja karijera? Sve moje prijateljice žive super, provode se, izlaze, druže se. A ja? Ja moram glumiti domaćicu zatvorena u kući. Užas. Sve bih dala da sam mogla pobaciti, zašto me je Bog kaznio?” pitala se ona.

Ono što je najgore je da joj, uz očekivani broj negativnih komentara, javio i dosta veliki broj žena sa sličnim iskustvima.

“Svjesna sam da to dijete nije tražilo da se rodi, ali osjećaji ne idu nasilu. Ja ga jednostavno ne volim i tu nema priče.” rekla je jedna.

“Užasan osjećaj. Mrzim svoju kćerku, gadi mi se kada je gledam, ali moram. Bog me nije mogao gore kazniti” dodala je druga.