Georgina Clarke (38) je dozvolila da njena kćerka Kayli Morris (20) napusti školu kada joj je bilo 17 godina, kako bi mogla raditi kao full time striptizeta, te da skupi potreban novac za plastične operacije za sebe i za svoju maju.

Njih dvije su za protekle tri godine potrošile preko 76.000 eura na razne plastične operacije i korekcije kako bi, kako kažu, najljepše žene na svijetu. Georgini čak ne smeta ni činjenica da je njena kćerka već dvije godine u vezi sa muškarcem kojem je 50 godina. Uzorna majka nema šta.

“Kada mi je Kayla prvi put priznala kako sanja da uradi plastičnu operaciju zaplakala sam od sreće. Ona je stvarno moja kćerka, vidjelo se to tada. Dogovorile smo se da ona napusti školu i da nađe sebi dobao posao kako bi što prije mogli zaraditi novac da joj ispunimo tu želju. I ja sam se malo okoristila moram biti iskrena, jer gdje ste vidjeli da je kćerka ljepša od majke. 

Ja sam sretna što ima kćerku koja mi plaća sve ove operacije i tretmane. Zašto bi mi smetalo to što radi kao striptizeta ili što je već imala nekoliko veza sa mnogo starijim, ja bi rekla iskusnijim, muškarcima. Bolje iskusan nego balavac. Ponosna sam na nju.”

Njih dvije inače godišnje troše u prosjeku 7.000 eura svaka na sve moguće korekcije (botoks, injekcije za usne, punjenje obraza, trajna šminka, solarij, eksteznije kose i izbjeljivanje zuba). Iako su skrhale već toliko puno novca na operacije, one nisu još gotove. Kayla bi htjela veće dupe, dok će Georgina na podmlađivanje (orošavanje) vagine.

“Moja mama mi je najbolja prijateljica. Zahvaljujući njenoj ideji i njenoj vjeri u mene sada smo najljepše žene na svijetu. Muškarci padaju na koljena pred nama. Čak je i Bog zavidan na našoj ljepoti, sigurna sam u to.” kazala je Kayla, a Georgina je ponosno klimala glavom.

Preporučujemo