Zanimljivosti

Majka i kćerka potrošile pravo bogatstvo kako bi bile najlepše na svetu: Svi nam se dive, muškarci padaju ispred nas (FOTO)

Neki ljudi baš nemaju mjere i ne znaju kada stati u onome što rade, bilo da se rade o muškim ili o ženskim osobama.

A naročito kada se radi o estetici odnosno vanjskom izgledu, pa se mnogi podvrgavaju brojnim dijetama kako bi dotjerali nekakve linije koje su sebi umislili da im je tako najbolje.

A u stvari za sve ostale ljude izgledaju premršavo. A još gore je kada se “navuku “na plastične operacije i druge estetske zahvate. Pa ne znaju da nađu mjeru, idu sve dalje i dalje pa čak izgube pojam o normalnom izgledu, žele postati neki izmišljeni likovi, barbike, pa sve dok to ne dostignu idu dalje i dalje sa operacijama, ne razmišljajući koliko je to pogubno za zdravlje a da ne govorimo o koštanju svega toga. A bizarno u cijeloj stvari je da to rade i jako mlade osobe, osobe koje će se još razvijati i formirati a još je gore kada majka na sve to navuče i kćerku pa obje počnu sa “plastičnim” zahvatima i ekperimentima.

Georgina (38) i njena kći Kayli (20) potrošile su oko 80 hiljada funti kako bi od sebe napravile najljepše cure na svijetu. A kako za to treba jako puno sredstava, Georgina je odobrila svojoj kćerki da sa samo 17 godina napusti školu i zaposli se kao striptizeta jer se tu može dosta zaraditi bakšiša.

I kao da posao striptizete nije bio dovoljno nemoralan za maloljetnu djevojku, Kayli je još otišla i dalje pa se zabavljala s čovjekom koji je stariji od nje 30 godina. A na sve to majka Georgina je izjavila da se ne osjeća loše što se njena kći ne školuje, što radi kao striptizeta nego je čak izjavila da je ponosna na nju i drago joj je što i ona želi da izgleda kao majka pa radi plastične operacije. One su postale popularne radi ovog ali su naišle i na brojne osude.