Dok je dječak doživljavao najgore trenutke svog kratkog života, Viktorijia, njegova majka je na Facebooku napisala totalno opušten status, izašla s prijateljicom Nastjom i ofarbala kosu u crno …

Mlada majka Viktoria Kuznetsova, 17, čije je dijete preminulo nakon što ga je ostavila samog i zaključanog u kući i otišla na zabavu s prijateljima, mogla bi dobiti kaznu od 10 godina zatvora.

Ova bešćutna žena koja inače dolazi iz Rostova čekala je da njezin muž ode na služenje vojnog roka, a zatim je zaključala svog devetomjesečnog sina Egora u kući i otišla kod prijateljice u studentski dom.

Za to vrijeme dijete je polako preminulo u agoniji od gladi i žeđi. Dok je nesretan Egor doživljavao svoje najgore trenutke, Viktoria je na Facebooku napisala opušten status, izašla s prijateljicom, Nastjom i ofarbala svoju kosu u crno.

Studenti kažu da im je Viktoria rekla da joj se za dijete, dok ona nije tu, brine njena tetka. Ali sirotog dječaka su susjedi pronašli nekoliko dana kasnije. Sumnjali su u činjenicu da niko ne izlazi iz kuće ili ulazi u nju, pa su pozvali policiju, javlja Daily Mail.

Kuznetsova je ubrzo uhićena. Policiji je priznala da jednostavno nije htjela brinuti o djetetu, da nije osjećala nikakvu potrebu da razmišlja o njemu uopšte, i da je ipak to bila studenstaka zabava koja se ne propušta. A mediji su otkrili da ga je, kad je dijetetu bilo samo mjesec dana, ona odvela u sirotište koje ga je vratilo njoj kad je imao sedam mjeseci.

Viktorijin momak i otac pokojnog djeteta je odmah raskinuo sa njom i ne želi više da je vidi.

Izvor: 24sata.hr

Preporučujemo
Loading..