Zdravlje

MAGIČNI RECEPT za ispucale pete i kurje oči: Samo OVA 2 sastojka su vam potrebna da imate stopala kao manekenka!

Ruke su poput neumornih radnika koji su svakodnevno u pokretu i na poslu i kod kuće.

Stalno su na udaru, a kad malo bolje razmislimo, ruke su stalno u pokretu, pa bez njih nema života, a na njih prije svega moramo obratiti pažnju. Svi znamo da su naše ruke jedan veliki ukras. Imaju vrlo mali broj lojnih žlijezda zbog čega su veoma često suhe i postaju jako brzo grube i hrapave.

Još ako se nokti na rukama i nogama uzmu u obzir, koji vrlo lako počinju pucati, stvaraju se kurje oči i nokti se iskrivljuju na stopalima, imamo potpuni uvid u problematičnost situacije. Zbog toga biste trebali paziti, svaku večer prije spavanja barem nanositi malo kremu, naročito zimi kada je vjetar puno hladniji i koža je sve ispucanija nego ljeti.

U zadnje vrijeme ljudi se sve više odlučuju za razne pripravke iz apoteka ili trgovina, a kad vide da nema učinka, tada odustaju od bilo kakve njege ruku i nogu, a to ne bi smjeli činiti. Ali, sve što biste trebali je samo posvetiti se domaćim zadaćama i napraviti sebi jedan jednostavan lijek za ispucale pete i kurje oči.

Sve što trebate da imate je farmaceutski glicerin i alkohol čistoće 70%. Napravite jednu smjesu u omjeru 1/1, mažite kritična područja redovno svake večeri i za 10 do 15 dana trebali biste sasvim sigurno vidjeti prve rezultate. Ove sastojke možete pronaći u svakoj apoteci po vrlo povoljnim cijenama.